Incontinentie

Incontinentie houdt in dat urine of ontlasting niet opgehouden kan worden. Wanneer u alleen last heeft van onvrijwillig urineverlies valt dat onder urine incontinentie. Wanneer het om de ontlasting gaat spreken we over fecale incontinentie.

Verliest u zowel ongewild urine als ontlasting dan spreken we van dubbele incontinentie. Incontinentie voor urine komt veel voor, ongeveer 1/3 van de vrouwen heeft er last van. Bij mannen ligt dat percentage rond de 10 procent.

Urineverlies komt ook vaak voor tijdens een ziekbed of door andere omstandigheden. Fecale incontinentie komt minder vaak voor. Gelukkig is er goed incontinentiemateriaal in alle vormen en maten verkrijgbaar.

Incontinentiemateriaal voor urineverlies

De producten zorgen ervoor dat u zich veilig en beschermd voelt. Omdat niet iedereen hetzelfde is, hebben we een uitgebreid assortiment aan incontinentiemateriaal ontwikkeld. We hebben voor iedereen een oplossing.

Het materiaal is onzichtbaar onder uw kleding en houdt geurtjes vast. Niemand hoeft iets van uw urineverlies te merken. U bestelt alle producten heel eenvoudig en discreet online. Dus wacht niet langer en bezoek vandaag nog https://www.tomcare.be/nl/.