Bitcoin kopen bij Bitvavo

Bitvavo’s motto is: “Digitale valuta voor iedereen”. Een mooi motto, want alhoewel cryptocurrency erg populair zijn, zo is het voor de beginners onder ons nog steeds erg moeilijk en ingewikkeld om cryptocurrency’s te kopen.

Is Bitvavo hierin anders? Als jij op deze pagina terecht bent gekomen is de kans groot dat je benieuwd bent naar hoe betrouwbaar Bitvavo is, en hoe Bitvavo nou eigenlijk werkt.

Ik gebruik nu zo’n drie weken het Bitvavo platform, en zal je op deze pagina mijn eerlijke ervaringen met je delen. Is Bitvavo een goed platform om Bitcoin en andere cryptocurrency’s mee te kopen en te verkopen? Ik vertel het je in mijn review!

Binnen een paar minuten opgestart

De website van Bitvavo is strak en to the point. U kunt een account aanmaken door op registreren te drukken. Daarna vult u enkele gegevens in en dient u de e-mail die u krijgt te bevestigen.

Aan te raden is om het volledige verificatieproces te doorlopen. Tot 2500 euro is dit echter niet verplicht. Mocht de koers echter explosief stijgen van een munt, dan wilt u natuurlijk wel volledig geverifieerd zijn om zonder limiet te (ver)kopen. Dit proces bestaat uit:

Identificatiebewijs of paspoort verifiëren.
Telefoonnummer verifiëren met een sms-code.
Bankrekening te verifiëren door 1 euro over te maken. Deze kan je later weer gebruiken om cryptovaluta te kopen bij Bitvavo.

Het hele proces had ik binnen 5 minuten doorlopen en ik kon meteen aan de slag met inkomen. Wat een verademing in de tijd waar alle wisselkantoren moeilijk doen.

Bitcoin kopen